CANÇONS

Dibuixar i pintar és similar al que passa a quan fas cançons. Buscar el que t'inspira, planificar, compartir, començar amb dubtes, rebutjar, tornar-s'hi a posar, mesclar, combinar, tornar a rebutjar, seguir i algunes vegades, evidentment no totes, aconseguir una bona composició. Sí, hem fet cançons, i les volem compartir amb vosaltres. Ep! Per utilitzar les cançons cal demanar permís als autors.

Energia - La història d'una dona que, farta que li succionin l'energia i li impedeixin el futur, es planteja de fer una nova vida.

Tinc la cura - Tot d’una, toqui quan toqui, et mors. I aleshores descobreixes que la vida eterna existeix, tot i que en forma de física quàntica interestel·lar... i crides perquè et sentin des de l’altre món: veus la mort, però en tens la cura i saps que pots estimar eternament, quànticament.

Xèrif - Sabeu què són els estepicursors? Últimament, se n’han vist alguns per la Selva del Camp, i és que tenim una vaquera valenta i sexy, que vol que se l’escoltin: té unes quantes coses per dir al xèrif... i en forma de rap! perquè el rap no només és cosa d’homes!

La nit - La febre “disco” es va apoderar del nostre cos i la temperatura va començar a pujar... Però compte, que ja tenim una edat i anem faltats de son.

Platgeta - Evoca muntanyes de sorra al costat de la Mediterrània, plena de d’homes i dones sempre adolescents, fent-se mirades còmplices, que beuen cerveseta i mengen tofu... i és que a la platgeta tot és genial!

Esperem el Nadal - Una nadala a priori inofensiva, però atípica i amb una pinzellada de la dura i trista realitat: esperem el Nadal, però a vegades, en determinades situacions, volem que passi volant.

CasaBlú - Una cançó que explica com uns arriscats ens vam atrevir a fer això que fem.

TX - Surt el sol i ens inspirem amb la guitarra. Ens expressem, encara que ens surtin frases i frases que creixen i decreixen, a l’estil dels nostres mestres de les sis (o set) cordes.

Xèrif reprise - Una cançó feta a partir de petits trocets que van aportar amics i coneguts.

Feel the groove - Corrent, corrent, no ens adonem que els anys ens devoren, passem aventures i tenim l’esperit jove, afortunadament. Per si de cas, ens hem d’espavilar abans que sigui tard: move on and feel the groove!